• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Prológus az alsóörsi halünnephez

A közelgő VII. Alsóörsi Halnapon a főszerep ismét a horgászoké és a gasztronómia legjobb tudóié lesz. A közelgő halünnepről sajtótájékoztató keretében adtak információt a szervezők.

Bővebben...
 

VII. Alsóörsi Halnap - felhívás halfőző versenyre

Önkormányzatunk és a Veszprém Vidéki Horgászegyesület VII. Alsóörsi Halnap.keretében zenés nótaszó mellett, gyermek programokra, népi játszó házra és halfőző versenyre is invitál mindenkit 

Időpont: 2022. szeptember 24. (szombat) 8:00 órától
Helyszín: Alsóörs községi strand

Bővebben...
 

Felhívás KATA-s adozóknak

Felhívjuk azoknak a KATA-s vállalkozóknak a figyelmét, akik 2022. augusztus 31. előtt választották az iparűzési adóban az egyszerűsített adómegállapítási módot (2,5 millió forintos adóalap), hogy ezen adózási forma 2022. augusztus 31. nappal megszűnt.

Bővebben...
 

Hövejen járt az Alsóörsi Csipkeműhely

Élménybeszámoló a II. Nyárzáró Vidéki Gasztroprogram és Csipketalálkozóról. Az Alsóörsi Csipkeműhely tagjai is részt vettek a II. Höveji Csipketalálkozón 2022. augusztus 26-27-én. 

Bővebben...
 

Hajókázás 2022.

Naplemente a Szent Miklós fedélzetén.Talán senki sem számított arra, hogy az önkormányzat invitálását olyan sokan elfogadják, s részt vesznek a naplementébe hajló utazáson a Balaton legnagyobb hajóján, a  Szent Miklóson.

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 36. - KALÁSZ UTCA

KALÁSZ UTCA. A székelyföldi Málnás község és Alsóörs között létrejött testvértelepülési kapcsolaton kívül van egy másik „testvérünk” is Szlovákiában, Nyitra közelében. Alsóörs és Klasov, azaz Kalász község 2000 óta van jó barátságban.

Bővebben...
 

Alsóörsi BÚCSÚ 2022.

Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hív és vár minden kicsit és nagyot az Alsóörsi Búcsúra, a faluközpontba!

Időpont: 2022. szeptember 4. (vasárnap) 10-18 óráig
Helyszín: Sportcsarnok melletti terület

Bővebben...
 

Az alsóörsi búcsúról

Hagyományaink tisztelete, a múlt értékeinek és szokásainak megőrzésére való törekvés tükröződik többek között abban is, hogy Alsóörs szeptember első vasárnapján évről évre búcsút rendez a faluközpontban. Nem volt ez alól kivétel a 2022. esztendő sem.

Bővebben...
 

Értesítés rendkívüli Kt-ülésről 20220906

Értesítem, hogy a Képviselő-testület rendkívüli ülését összehívom a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe

Időpont: 2022. szeptember 06. (kedd) 07:30 óra

 

Bővebben...
 

Tanévnyitó 2022 /23.

TANÉVNYITÓ. Alsóörs idén ünnepli fennállásának 750. évfordulóját. Falunk történetének fontos része az iskola története is.

Bővebben...
 

KATA 2022. évi változások

Tisztelt Adózók! Tájékoztatjuk KATA-s adózóinkat, hogy a kisadózó vállalkozások tételes adója „régi KATA", mint adózási mód 2022. augusztus 31-ével -a törvény erejénél fogva- megszűnik! 

Bővebben...
 

Tehetségek koncertje

Hatodik éve ad otthont Balatonfüreden a Ferencsik János Zeneiskola olyan nyári zenei kurzusnak, ahol nyolc napon át csak a zene, a választott hangszerben való fejlődés a cél, s persze sok más is.

Bővebben...
 


Oldal: 12 - Összesen: 24

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás