• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Hungária Nagycirkusz díszelőadása

Alsóörs Község Önkormányzata és a Hungária Nagycirkusz meghívja az alsóörsieket (állandó lakosokat és nyaralótulajdonosokat) gyermekeket és felnőtteket, a vasárnap 19 órakor kezdődő díszelőadására!

Időpont: 2021. július 25. (vasárnap) 19.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Szerdahelyi utca

Bővebben...
 

Harka legendája és más aktualitások

Harka, a szépséges lány neve híres gyógyfürdőnket, Harkányt juttatja eszünkbe, ami korántsem véletlen. Ősi legendája az alsóörsi nyár kulturális programjának részeként sajátságos módon kelt új életre néhány nappal ezelőtt a Sirály-park színpadán.

Bővebben...
 

Az alsóörsi sörnapokról

Hetedik alkalommal rendezték meg az idén az alsóörsi július jellegzetes eseményét, a sörnapokat. Az ünnepre július 6 és 11 között került sor a Sirály-parkban, ahol jelenlévők a labdarúgó EB fináléját is nyomon követhették.

Bővebben...
 

Mici néni két élete - Pannon Várszínház előadásában

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Pannon Várszínház előadásában bemutatásra kerülő, Mici néni két élete című, zenés vígjátékra

Időpont: 2021. július 27. (kedd) 20.00 óra
Helyszín: Alsóörs Strandszínház

Bővebben...
 

Szezonnyitó a Sirály parkban

A Mardi Gras Jazz Band fellépésével köszöntötte Alsóörs június 26-án, szombaton az új évad kezdetét a szokott helyen, a Balaton parton.

Bővebben...
 

Berkes Péter atya 10 éves jubileumára

Napra pontosan tíz esztendővel ezelőtt, 2011. június 19-én tartotta első szentmiséjét Veszprémben, a két nappal korábban pappá szentelt Berkes Péter.

Bővebben...
 

2021. évi Borverseny

Borban az igazság. Balatonalmádi Kertbarát Kör meghírdeti a 2021. évi Borversenyét!

Időpont: 2021. június 18. 15.00 óra
Helyszín: Alsóörsi focipálya, Vízöntő utca

Bővebben...
 

Értesítés Képviselő-testületi ülésről 07.13

Értesítem a Tisztelt lakosságot, hogy a Képviselő-testület ülését összehívom a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe.

Időpont: 2021. július 13. (kedd) 07:30

Bővebben...
 

III. Gránátalma díját vehette át Szuperné Bohus Judit

Szívből és büszkén gratulálunk Szuperné Bohus Juditnak, az Alsóörsi Csipkeműhely alapító vezetőjének, aki átvehette harmadik GRÁNÁTALMA díját, a népművészeti szakmai magas elismerését!

Bővebben...
 

Utcamesék 12.

SZŐLŐSOR ÉS ÓBOR UTCA, EZERJÓ-, MUSKOTÁLY-, RIZLING- ÉS OTELLÓ- KÖZJó a sör, mégis a bor az anyja! – így szól egyik közmondásunk. 

Bővebben...
 

A 2021. évi alsóörsi borversenyről

Évtizedes hagyomány immár, hogy Alsóörs Község Önkormányzata az Almádi Kertbarát Körrel közösen borversenyt hirdet. A helyszín a két település között évente váltakozik, az idén Alsóörs volt a soros.

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 11. - BLAHA LUJZA

BLAHA LUJZA UTCA. A világ legboldogabb teremtése én volnék… Alsóörsön csak két, híres nőről elnevezett utcát találunk, az egyik Blaha Lujzáé, aki a nemzet csalogányaként vonult be kultúrtörténetünkbe.

Bővebben...
 


Oldal: 14 - Összesen: 20

Praktikumtár

Családbarát Munkahely

Magyar falu Program

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás