• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Egyre népszerűbb az Eötvös kávézó

Kettő az egyben – invitált a meghívó szeptember 7-én az Eötvös Károly Művelődési Ház „kihelyezett” programjára, egy kávéra, vagy teára a Török-házba, ahol egymást követő két estén át szórakoztatták a nagyérdeműt a meghívott előadók.

Bővebben...
 

Új kilátótér avatása

Aki Veszprém felől érkezik a faluba, néhány napja az ALSÓÖRS feliratot nem csak az út menti táblán láthatja, hanem az út bal oldala fölött emelkedő vöröskő mellvéden is, nagy fekete betűkkel. Egy új közösségi tér épült fel itt, a református parókiához vezető út alatt.

Bővebben...
 

Az alsóörsi búcsúról

Búcsúfia. Szeptember első vasárnapja az alsóörsi búcsú napja. Ha nem is olyan híres, mint a máriapócsi, vagy a csatkai, sokan olyan nosztalgiával emlékeznek fénykorára, mint ahogy azt a jeles napokra szokás.

Bővebben...
 

Tanévnyitó az Endrődi iskolában

Alsóörs gyönyörű református műemléktemploma adott otthont szeptember 2-án, vasárnap este az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont 2018 /19. évi tanévnyitó ünnepségének.

Bővebben...
 

Beszélgetés Kiss - Domonkos Judittal

Közelkép - beszélgetés Kiss - Domonkos Judit csellóművésznővel, az alsóörsi komolyzenei koncertek megálmodójával

Bővebben...
 

Kiss-Domonkos Judit és barátainak koncertje

Sok szeretettel  hívunk és várunk minden érdeklődőt a Kiss-Domonkos Judit és barátai koncertjére!

Időpont: 2018. augusztus 25. (szombat) 20.00 óra
Helyszín: Református templom
(Alsóörs, Templom u. 14.)

 

Az első magyar rock-musical születésnapjára

Remekelt a Pannon VárszínházBemutatójának 45. évfordulója alkalmából sajátos ajándékkal lepte meg híveit a Pannon Várszínház: színre vitte a jubiláló darabot, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rock-musicalt, hazánkban az elsőt ebben a műfajban.

Bővebben...
 

„A jövő Mesterei” koncert beszámoló

Alsóörs volt az egyik állomása annak a hangversenysorozatnak, amelyet a balatonfüredi Ferencsik János Zeneiskola, „A Balaton-part Zenekultúrájáért Alapítványa” által rendezett mesterkurzus résztvevői adtak a térség több színhelyén.

Bővebben...
 

Sétahajózás - ajándék alsóörsi módra

Augusztus utolsó délutánján szép élménnyel gazdagodtak mindazok, akik elfogadták Alsóörs Község Önkormányzatának meghívását. Az invitáció egy kétórás balatoni hajókirándulásra szólt. 

Bővebben...
 

2018//2019-es tanévnyitó ünnepség

Az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont tisztelettel és szeretettel meghívja a 2018//2019-es tanév, tanévnyitó ünnepi istentiszteletére!
Időpont: 2018. szeptember 2. (vasárnap) 18.00 óra
Helyszín: Református műemléktemplom

Bővebben...
 

2018. augusztus 20.

Alsóörsön, 2018. augusztus 20-án. Nemzeti ünnepünk volt az idei Alsóörsi Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál zárónapja. A jeles eseményre méltó módon emlékeztünk.

Bővebben...
 

Beszámoló a Nyárbúcsúztató fesztiválról

Fesztiválnapló. Öt, eseményekkel és élményekkel gazdag nap után, augusztus 20-án véget ért az Alsóörsi Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál

Bővebben...
 


Oldal: 12 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Harley-Davidson

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card

Patinás Antik