• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

2019. Önkormányzati választások

Magyarország Köztársasági Elnöke 2019. október 13. napjára tűzte ki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választását. A választásokon induló jelöltekről, ill. a  választással kapcsolatos egyéb információkról tájékoztatók.

Bővebben...
 

2Kilátó éjszakai teljesítménytúra

Sok szeretettel várjuk a természet szerelmeseit, a 2Kilátó éjszakai teljesítménytúrára, melyre a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület szervezésében kerül sor

Időpont: 2019. október 12. (szombat) 16:00
Helyszín: Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület

Bővebben...
 

A ciklus utolsó képviselő-testületi ülése

A ciklus utolsó képviselő-testületi ülését a héten tartották, ahol több fontos téma megtárgyalására került sor. Azonban ünnepi is volt az alkalom, hiszen Hebling Zsolt polgármester megköszönte a Képviselő-testület munkáját.

Bővebben...
 

Vidékfejlesztők nemzetközi találkozója Észtországban

X. LINC konferencia. Több mint egy évtizede, pontosan 2018 óta vesz részt a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület az Európai Unió vidékfejlesztési programjában, a LEADER programban.

Bővebben...
 

Alsóörsi Szüreti Bál 2019. -ELMARAD!

Tisztelt vendégeink! Technikai okok miatt,az október 4-ére tervezett SZÜRETI BÁL elmarad!

Megértésüket köszönjük!
 

 

Kistérségi Ki- Mit- Tud?

A balatonfűzfői Művelődési Központ megrendezi az első Kelet-balatoni kistérségi KI-MIT-TUD? versenyt

Időpont: 2019. október 5. (szombat) 18.00 óra
Helyszín: Balatonfűzfő, Művelődési Központ és Könyvtár

Bővebben...
 

Szüreti felvonulók 2019.

Ismét itt jártak a paloznaki szüretelőkAz alsóörsi szeptemberek elmaradhatatlan eseménye a két szomszédvár lakóinak találkozása, barátságuk ápolása a szüret jegyében.

Bővebben...
 

Zene világnapja

Legyen a zene mindenkié! 1975-ben a világhírű hegedűművész, Yehudi Menuhin kezdeményezésére az UNESCO Nemzetközi Tanácsa a népek közötti barátság elmélyítése céljából október elsejét a zene világnapjává nyilvánította. 

Bővebben...
 

Kiváló minősítés a "Tiszta és virágos Veszprém megyéért" versenyen

Pápán adták át az idei "Tiszta és virágos Veszprém megyéért"  környezetszépítő nemes verseny díjait. Polgárdy Imre elnök úrtól vehették át az elismeréseket a település vezetők és képviselők, köztük Alsóörs is!

Bővebben...
 

Alsóörs, külterület 027/2 Hrsz. ingatlan értékesítése

Alsóörs Község Önkormányzat Képviselő-testülete Alsóörs, külterület 027/2 helyrajzi számú ingatlan135 m2-es részének értékesítésére részletes pályázati kiírást teszi közzé

Pályázati határidő: 2019. október 18. (péntek) 10:00 óra

Bővebben...
 

Szüreti Regatta 2019.

A Szüreti Regatta, ahogy egy résztvevő látta. Szeptember 21-én rendezte meg a Túravitorlás Sportklub legnagyobb őszi versenyét, a Szüreti Regattát.

Bővebben...
 

2019 a fejlesztések éve Alsóörsön

A Sirály parktól a Községházáig tartott az a séta, amelyen Kontrát Károly államtitkár, országgyűlési képviselő részvételével a Hebling Zsolt polgármester vezette alsóörsi önkormányzat bemutatta a település körvonalozódó jövőképének alakítása érdekében részben már megvalósult, részben folyamatban lévő fejlesztéseket.

Bővebben...
 


Oldal: 12 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card