• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Védőoltási kisokos

Tisztelt Lakosaink! A koronavírussal kapcsolatos naprakész adatoktól, védekezés elleni hatósági intézkedésekről, valamint védőoltásal kapcsolatos legfontosabb információkról is tájékozódhatnak

Bővebben...
 

Könyvtár ZÁRVA

Tisztelt Olvasóink! A kormány a koronavírus elterjedésének lassítása érdekében hozott újabb megszorító intézkedései miatt, 2020. március 8-22 között az online könyvkölcsönzése szünetel!

Bővebben...
 

BALKOM tájékoztató 03.08

Tisztel Ügyfeleink! A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása és a járvánnyal összefüggő kockázatok csökkentése érdekében személyes ügyfélszolgálatunk működtetését 2021. március 8-tól visszavonásig szüneteltetjük.

Bővebben...
 

Alsóörs 2021 9. heti Koronavírus Info

Tisztelt Alsóörsiek! Tájékoztatjuk Önöket a településünk egészét érintő, 2021. március 3. szerdai állapot szerinti, aktuális koronavírus adatokról!

Bővebben...
 

Utcamesék 4. - IKLÓDY-SZABÓ JÁNOS

Most, amikor Veszprém és a Balaton - régió az Európa Kulturális Fővárosa 2023 elnevezésű eseménysorozat megrendezésének küszöbén áll, jóleső érzés arra gondolni, hogy a múlt században Alsóörsön élt egy olyan nagyformátumú politikus, aki e rangos esemény előhírnökének tekintendő.

Bővebben...
 

Strand felújítási munkálatok

Tisztelt Alsóörsiek! Tájékoztatjuk Önöket, hogy strandunkon megkezdtük a Kisfaludy IV. ütem pályázaton elnyert támogatás felhasználásával a felújítási munkákat

Bővebben...
 

Rejtélyes farongálás miatt nyomoz a rendőrség

Kedves Alsóörsiek! Településünk keleti külterületi, erdő alatti gyönyörű részén, a Kakukk, a Sas és az Aranybánya utcában is, ill. azok környékén, ismeretlen személy több köz- és magánterületi idős fát bejelölt, megrongált! 

 

Bővebben...
 

May János utcai kerékpársáv

Tisztelt Alsóörsiek! A MAY JÁNOS utcai  NYITOTT KERÉKPÁRSÁVVAL kapcsolatban az alábbi tájékoztatást nyújtjuk:

Bővebben...
 

Telekom kézilabda edzőtáborok - 2021.

A Telekom Veszprém tanévzárás után rendezi meg tehetségkutató, kézilabda edzőtáborait. Részt vehetnek a már kézilabda múlttal rendelkezők, vagy azok is, akik most szeretnének megismerkedni ennek a gyönyörű játéknak az alapjaival.

Bővebben...
 

Épület energetikai követelmények 2021. tájékoztató

2021-től szigorodtak az épület energetikai követelmények új építésű ingatlanok esetén. Használatba vételi engedély esetén kötelező az energetikai tanúsítvány elkészíttetése. De mi is az energetikai tanúsítvány?

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 3. - FÁBIÁN JÓZSEF

A Fábián József utca a legfiatalabb utcáink egyike, holott a Merse-park alatt gombamódra épülő házak közt ívelő utcácska névadóját az első tudós értelmiségiként tartja számon a kései emlékezet.

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 2. – HALÁSZ UTCA

Bár a sorozat bevezetőjében erre nem történt utalás, az alsóörsi utcanevek nem csak híres emberek emlékét őrzik. A most következő írásban szereplők többségéről semmit nem tudunk. 

Bővebben...
 


Oldal: 1 - Összesen: 13

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card