• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Szoboszlay Sándorra emlékezünk

 Alsóörs Község Önkormányzata és a Veszprémi Petőfi Színház nevében szeretettel várunk mindenkit SZOBOSZLAY SÁNDOR, a feledhetetlen színművész születésének évfordulóján tartandó megemlékezésünkre!

Időpont: 2019. március 22. (péntek) 17.00 óra
Helyszín: Alsóörsi Kocsma

Bővebben...
 

TeSzedd! - országos hulladékgyűjtő akció 2019.

TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért, hazánk legnagyobb önkéntes hulladékgyűjtő mozgalma, melyhez településünk idén is csatlakozott!

Időpont: 2019. március 22. (péntek) 10.00 óra
Helyszín: gyülekező a Községházáná
l

Bővebben...
 

Alsóörsi kézilabda kiválasztó

Az Alsóörsért Közalapítvány, mint a Nemzeti Kézilabda Akadémia partner sportszervezete kiválasztó napot tart 2007, 2006 és 2005-ös születésű fiúk részére.

Időpont: 2019. március 25. (hétfő) 10.00 óra
Helyszín: Balatonboglár Sportcsarnok

Bővebben...
 

Víz Világnapja 2019.

A víz világnapja alkalmából az idén megalakulásának 110. évfordulóját ünneplő DRV Zrt. ebben az évben is színes oktató- és szabadidős programokkal készül a működési területén lévő számos településen, a jubileum jegyében.

Időpont: 2019. március 22. (péntek) 9.30
Helyszín: Siófok, Fő tér

Bővebben...
 

Állami kitüntetést kapott településünk polgármestere

Kitüntetések balatoni személyiségeknek. Pintér Sándor belügyminiszter úr állami kitüntetéseket adott át a Balaton-felvidék több közéleti személyiségének március 14-én, a minisztériumban rendezett ünnepségen.

Bővebben...
 

Meghívó 2019. március 15.

Alsóörs Község Önkormányzata tisztelettel hívja Önt és családját Nemzeti Ünnepünk, március 15-e alkalmából, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett megemlékezésre!

Időpont: 2019. március 14-15. (csütörtök-péntek)
Helyszínek: Művelődési Ház és Szabadság tér

Bővebben...
 

XIX. jótékonysági nőnapi bál

Az alsóörsi Vöröskereszt helyi szervezete immár 19 éve nagy sikerrel rendezi meg nőnapi jótékonysági estjét. Az elmúlt majdnem húsz év alatt a rendezvényen a helyi hölgyek köszöntése mellett a beteg, rászorulók megsegítése a cél.

Bővebben...
 

Közmeghallgatás -beszámoló

Közmeghallgatás 2019. Hebling Zsolt polgármester köszöntője és bevezetője után a tavalyi év közbiztonsági helyzetéről Gézárt Viktor zászlós, körzeti megbízott számolt be.

Bővebben...
 

Három nap március idusáról

Ebben a szeszélyes, szeles márciusban két ünneplés is jutott Alsóörsnek. A Veszprém Megyei Önkormányzat is itt tartotta megemlékezését, valamint a hagyományos, Alsóörs Község Önkormányzata által rendezett ünnepség.

Bővebben...
 

Honfoglalás - rockopera

Sok szeretettel várjuk Önöket, a Sziget Színház előadásában bemutatásra kerülő Honfoglalás című rockoperára, a művelődési házba.

Időpont: 2019. március 16. (szombat) 18:00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Takarítónői állás hirdetés

Az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont takarítónői állás pályázatot hirdet, 1 fő főállású munkakörbe.
Pályázati határidő: 2019.04.15
Elbírálási határidő: 2019.04.30

Bővebben...
 

Szőlész-Borász találkozó Fábián József emlékére

Fábián József -a későbbi tudós, református lelkész- Alsóörs szülötte, az anyakönyvi bejegyzések szerint 1761. február 20-án keresztelték, s mivel akkoriban a születés napját még nem volt szokás feljegyezni, így a fenti dátumból kell kiindulni.

Bővebben...
 


Oldal: 1 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card