• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

ZÖLDHULLADÉK MINI PRAKTIKUMTÁR:

ZÖLDHULLADÉK szállítási mini praktikumtár - tájékoztatás a mind a beleterületi, mind a kületületi zöldhulladék szállításról

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 6. – BARTÓK BÉLA

BARTÓK BÉLA utca. Úgy történt minden, mint ahogy az a mesékben szokott lenni: a törékeny, beteges kisfiú az idő múlásával óriássá változott. 

Bővebben...
 

Iskolai beiratkozás a 2021/2022.

Tájékoztató a 2021/2022. tanévre történő általános iskolai beíratás rendjéről.

Bővebben...
 

BALKOM 2021. évi hulladékgazdálkodás

Tisztelt Ügyfeleink! Jelen hírlevelünkben tájékoztatjuk Önt a 2021. évi aktuális információkról a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozóan.

Bővebben...
 

IFAA terem Országos Bajnokság 2021.

2021. 03. 21.-én rendezték meg az IFAA terem Országos Bajnokságot, ahol Ismét szép sikereket értek az Alsóörsi Íjász Szakosztály versenyzői!

Bővebben...
 

Utcamesék 5. - Sebők Soma

SEBŐK SOMA köz. Nem csak kortársak, jó ismerősök is voltak Endrődi Sándorral és dr. Mihálkovics Tivadarral. Hármójuk neve összeforr a Balaton üdülésre, sportra való felfedezésével, a villatelep kialakulásával.

Bővebben...
 

Telekom kézilabda edzőtáborok - 2021.

A Telekom Veszprém tanévzárás után rendezi meg tehetségkutató, kézilabda edzőtáborait. Részt vehetnek a már kézilabda múlttal rendelkezők, vagy azok is, akik most szeretnének megismerkedni ennek a gyönyörű játéknak az alapjaival.

Bővebben...
 

Kerékpárút építése - KÖZLEMÉNY

Kerékpárút építése Alsóörs és Felsőörs községek területén (TOP 3.1.1-16-VE1-2017-00020) KÖZLEMÉNY

Bővebben...
 

Óvodai beíratás 2021.

Tisztelt Szülők! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a 2021 /22-es nevelési évre történő ÓVODAI és BÖLCSÖDEI BEÍRATÁS időpontja és eljárásrendje a következők szerint valósul meg:

Bővebben...
 

Koszorú helyett - főhajtás 1848 hősei előtt

Koszorú helyett. Miként sok egyebet, a március 15-ei ünnepségek megtartását is felülírta ebben az évben a kialakult járványhelyzet.

Bővebben...
 

Nőkről, nem csak nőknek

Bár sorstársaihoz hasonlóan az alsóörsi könyvtár is arra kényszerült, hogy a kialakult járványhelyzetre való tekintettel zárja be kapuit, az írott szavak szerelmesei azért különféle megoldásokat keresve megtalálják a módját annak, hogy olvasnivalóhoz jussanak. 

Bővebben...
 

1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján

Településünkön régi szép hagyomány, hogy az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján megemlékezünk történelmünket, sorsunkat meghatározó eseményeiről, hőseiről!

Bővebben...
 


Oldal: 10 - Összesen: 18

Praktikumtár

Magyar falu Program

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson