• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Balatonfüredi kormányablak új nyitva tartási rendje

A Balatonfüredi Járási Hivatal Kormányablakának ügyfélfogadási rendje 2020. július 6. napjától az alábbiak szerint módosul:

Bővebben...
 

Zenélő Merse-park - Kövi Szabolcs koncertje

A késve induló balatoni szezon újabb zenei programjára, Kövi Szabolcs koncertjére péntek este került sor a Merse-parkban.

Bővebben...
 

Kövi Szabolcs koncertje

Tisztelt Vendégeink! Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket Kövi Szabolcs koncertjére, a Merse-parkba.

Időpont: 2020. július 03. (péntek) 19.00 óra
Helyszín:  Merse-park

Bővebben...
 

Alsóörsi Sörnapok 2020.

Indul a balatoni sörszezon. A Serfőző csapata ezúttal sem hagyja sörkülönlegességek és fesztiválételek nélkül Alsóörs nyaralóit, kis- és nagyüzemi főzdék tolmácsolásában több mint 100 féle sörrel készülnek

Időpont: 2020. július 8 - 12. (szerda-vasárnap)
Helyszín: Alsóörs, Sirály Park

Bővebben...
 

Iskolai tanévzáró és ballagás 2020.

Kicsit rendhegyó módon, külön-külön napon, de mind az évzárót, mind pedig a ballágást -korlátozó intézkedések betartásával- megtartották az alsóörsi Endrődi Sándor Református Általános Iskolában

Bővebben...
 

Strand szezonbérlet árusítás 2020.

Tisztelt Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Községi Strand szezonbérleteit a főbejáratnál lehet megváltani minden péntek, szombat, vasárnap.

Időpontok:  9.00-18.00 óra között

Bővebben...
 

Reménysugár a Balatonvidékről is..

Reménysugár  a Balatonvidékről is... "Magyarul  tanított imádkozni anyám, és Téged is szeretni, gyönyörű szép Hazám!." Ősi írásbeliségünket meggyökereztettük a Kárpát-medencében. 

Bővebben...
 

Újraindul a kéményseprés

A BM Katasztrófevédelmi Főigazgatóság kéményseprőipari szervezete tájékoztatja Önöket, hogy 2020. július 1-től a teljes ellátási területén az érvényben lévő járványügyi előírások betartása mellett újrakezdi a társasházi sormunkát

Bővebben...
 

Eltolódott szezonnyitás - Jazz Moló

Furcsa ez a nyár. A hosszú tilalmi időszak miatt eltolódott a szezonkezdés a Balatonnál is, az első nagyobb program a parton, a hétvégi Jazz Moló a Swing-swing együttessel volt.

Bővebben...
 

Varázserdő - varázserő projekt

Dr. Kontrát Károly országgyűlési képviselő, államtitkár úr megtekintette a Varázserdő beruházást, valamint egyeztetést folytatott az alsóörsi ügyekről, turisztikai felkészülésről. 

Bővebben...
 

Istentisztelet Trianon jegyében - megemlékezés a világhálón

A világháló segítségével közösen emlékezett meg a trianoni békediktátum aláírásának 100 évfordulójára Alsóörs, a székelyföldi Málnás és a felvidéki Kalász települések közössége. 

Bővebben...
 

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR - Belterület

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR - BELTERÜLETEN. 2020. május. Rövden összegyűjtöttük a belterületi hulladékszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

Bővebben...
 


Oldal: 10 - Összesen: 14

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card