• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

A dzsungel könyve - Pannon Várszínház előadásában

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Pannon Várszínház előadásában bemutatásra kerülő, A dzsungel könyve című musicalre

Időpont: 2021. augusztus 7. (szombat) 20.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Strandszínház

Bővebben...
 

Lovas aljegyzői pályázat 2021.

Alsóörsi Közös Önkormányzati Hivatal, a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Alsóörsi Közös Önkormányzati Hivatal Lovasi Kirendeltség aljegyző munkakör betöltésére.

Pályázati határidő: 2021. augusztus 23.

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 14 - LISZT FERENC UTCA

Sorozatunk új epizódjával az 1886. július 31-én elhunyt világhírű zeneszerző, Liszt Ferenc művészi és emberi nagysága előtt kívánunk tisztelegni.

Bővebben...
 

Sokszemközt Csemer Boglárkával és Kemény Zsófival

Új színnel gazdagodott az idei alsóörsi nyár kulturális programja: július 25-én a Strandszínházban zenés irodalmi estre várta az érdeklődőket Csemer Boglárka Boggie énekes és Kemény Zsófi költő, író.

Bővebben...
 

53. Kékszalag Nagydíj

Balatonfüredről, reggel 9 órakor elrajtolt az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. Európa egyik legnagyobb tókerülő versenye.

Bővebben...
 

Hungária Nagycirkusz díszelőadása

Alsóörs Község Önkormányzata és a Hungária Nagycirkusz meghívja az alsóörsieket (állandó lakosokat és nyaralótulajdonosokat) gyermekeket és felnőtteket, a vasárnap 19 órakor kezdődő díszelőadására!

Időpont: 2021. július 25. (vasárnap) 19.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Szerdahelyi utca

Bővebben...
 

Az alsóörsi sörnapokról

Hetedik alkalommal rendezték meg az idén az alsóörsi július jellegzetes eseményét, a sörnapokat. Az ünnepre július 6 és 11 között került sor a Sirály-parkban, ahol jelenlévők a labdarúgó EB fináléját is nyomon követhették.

Bővebben...
 

Mici néni "három" élete

Kellemes, szórakoztató estével lepte meg a Pannon Várszínház társulata az alsóörsi Strandszínház népes publikumát: a 60-as évek népszerű vígjátéka, a Mici néni két élete került színre. Hogy ennek az írásnak a címében miért szerepel mégis három? Az alábbiakból kiderül.

Bővebben...
 

Értesítés rendkívüli Képviselő-testület ülésről 07.28

Értesítem a Tisztelt lakosságot, hogy a Képviselő-testület rendkívüli ülését összehívom a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe.

Időpont: 2021. július 28. (szerda) 18:00 óra

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 13 - RÓMAI ÚT

Miként oly sok más település az országban, Alsóörs is híven őrzi múltjának emlékeit. Ez közterületeinek elnevezésében is tükröződik, melyek egyike a Római út.

Bővebben...
 

Harka legendája és más aktualitások

Harka, a szépséges lány neve híres gyógyfürdőnket, Harkányt juttatja eszünkbe, ami korántsem véletlen. Ősi legendája az alsóörsi nyár kulturális programjának részeként sajátságos módon kelt új életre néhány nappal ezelőtt a Sirály-park színpadán.

Bővebben...
 

Értesítés Képviselő-testületi ülésről 07.13

Értesítem a Tisztelt lakosságot, hogy a Képviselő-testület ülését összehívom a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe.

Időpont: 2021. július 13. (kedd) 07:30

Bővebben...
 


Oldal: 9 - Összesen: 19

Praktikumtár

Magyar falu Program

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson