• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alsóörsi Sörnapok 2020.

Indul a balatoni sörszezon. A Serfőző csapata ezúttal sem hagyja sörkülönlegességek és fesztiválételek nélkül Alsóörs nyaralóit, kis- és nagyüzemi főzdék tolmácsolásában több mint 100 féle sörrel készülnek

Időpont: 2020. július 8 - 12. (szerda-vasárnap)
Helyszín: Alsóörs, Sirály Park

Bővebben...
 

Eltolódott szezonnyitás - Jazz Moló

Furcsa ez a nyár. A hosszú tilalmi időszak miatt eltolódott a szezonkezdés a Balatonnál is, az első nagyobb program a parton, a hétvégi Jazz Moló a Swing-swing együttessel volt.

Bővebben...
 

Iskolai tanévzáró és ballagás 2020.

Kicsit rendhegyó módon, külön-külön napon, de mind az évzárót, mind pedig a ballágást -korlátozó intézkedések betartásával- megtartották az alsóörsi Endrődi Sándor Református Általános Iskolában

Bővebben...
 

Strand szezonbérlet árusítás 2020.

Tisztelt Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Községi Strand szezonbérleteit a főbejáratnál lehet megváltani minden péntek, szombat, vasárnap.

Időpontok:  9.00-18.00 óra között

Bővebben...
 

Reménysugár a Balatonvidékről is..

Reménysugár  a Balatonvidékről is... "Magyarul  tanított imádkozni anyám, és Téged is szeretni, gyönyörű szép Hazám!." Ősi írásbeliségünket meggyökereztettük a Kárpát-medencében. 

Bővebben...
 

Mount Everest Túrasorozat

Sok szeretettel várjuk a természet szerelmeseit, a 77. Mount Everest Túrára! A nem túl nehéz gyalogtúra, a Balaton-felvidék két legszebb kilátóját érinti, csodálatos Balaton panorámát kínálva!

Időpont: 2020. május 30. (szombat) 09:00
Helyszín: Alsóörs, Móló

Bővebben...
 

Szálláshely-szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatos teendők

Tisztelt Szálláshely-szolgáltató! A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 2019. június 28. napjától több pontban megváltozott.

Bővebben...
 

Varázserdő - varázserő projekt

Dr. Kontrát Károly országgyűlési képviselő, államtitkár úr megtekintette a Varázserdő beruházást, valamint egyeztetést folytatott az alsóörsi ügyekről, turisztikai felkészülésről. 

Bővebben...
 

Istentisztelet Trianon jegyében - megemlékezés a világhálón

A világháló segítségével közösen emlékezett meg a trianoni békediktátum aláírásának 100 évfordulójára Alsóörs, a székelyföldi Málnás és a felvidéki Kalász települések közössége. 

Bővebben...
 

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR - Belterület

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR - BELTERÜLETEN. 2020. május. Rövden összegyűjtöttük a belterületi hulladékszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

Bővebben...
 

Hatósági Bizonyítvány eljárás - tájékoztató

TÁJÉKOZTATÁS A HATÓSÁGI BIZONYÍTVÁNY ELJÁRÁSRÓL. 2020. március 18-tól kezdődően, az ingatlan-nyilvántartásban történő átvezetés céljából, a rendeltetést igazoló, illetve a rendeltetés megváltozásáról szóló hatósági bizonyítványt –kérelemre– a Polgármester állítja ki.

Bővebben...
 

Anyák napi köszöntő

A kialakult helyzet ellenére az Alsóörsi Napraforgó Óvoda és Bölcsőde nevelőtestülete az édesapákat és a gyermekeket bevonva, meglepetéssel készült az édesanyák köszöntésére.

Bővebben...
 


Oldal: 9 - Összesen: 14

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card