• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alsóörsi szemétszedés

Alsóörs SZEMÉTSZEDÉS, az Égisz és az Olt-Alom egyesületek szervezésében, az esemény védnöke: Nagy László egykori világklasszis kézilabdázó.

Időpont: 2021. május 29. (szombat) 9.00 óra
Gyülekező: Eötvös Károly Művelődési Ház és Könyvtár

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 1O. – EGRESSY BÉNI

EGRESSY BÉNI utca. Neve hallatán első gondolatunk egy fennkölt költemény megzenésített változata, jeles alkalmakkor nemzeti imádságunkkal együtt szoktunk énekelni. Vörösmarty Szózat című költeményét Egressy Béni zenésítette meg.

Bővebben...
 

82. Mount Everest gyalogtúra beszámoló

Szombaton került sor a 82. Mount Everest túrára, melyre a Zöld Bakancs Túraklub szervezésében valósult meg. Képes beszámolónk, Nagy Veronika és Zórád Ferenc fotóival:

Bővebben...
 

Közéleti aktualitások

Alsóörsi közéleti aktualitások. Beszámoló a veszélyhelyzet alatti önkormányzati működésről, az aktuális teendőkről, ill. a meghozott testületi döntésekről.

Bővebben...
 

2021-ben 10 hónapos rendőrképzések indulnak

Rendőrjárőr képzésekre várja a jelentkezőket a Veszprémi Rendőr-főkapitányság! 10 hónapos szakképzéseket indítanak szeptembertől, melyen rendőrjárőr-képesítést szerezhetnek a végzősök.

Képzések kezdete: 2021. szeptember

Bővebben...
 

"Felelős állattartás elősegítése" - pályázati felhívás

Lakossági felhívás és igényfelmérés! A "Felelős állattartás elősegítése" érdekében lehetőség nyílik a nem kívánt állatszaporulat szabályozására, veszettségi elleni védőoltás beadására, ill. mikrochippel történő megjelölésére

Pályazati határidő: 2021. május 20.

Bővebben...
 

Alapítványi pályázati felhívások 2021 I .

Pályázati Felhívások. Az Alsóörsi Vállalkozásfejlesztési és Hagyományőrző  Közalapítvány, valamint az „Alsóörsért” Közalapítvány is pályázatot hirdet alsóörsi lakosok, bejelentett alsóörsi vállalkozások részére.  

A pályázati anyagok leadási határideje: 2021. június 15. 

Bővebben...
 

NEMZETI INFRASTRUKTÚRA ZRT. Felhívása:

A Szabadbattyán-Balatonfüred vasúti vonalszakasz villamosítása során 55 km hosszúságban épül ki a felsővezetéki rendszer, amelyet 2021.05.25-én (kedd) 8.00 órától 25 000 volttal feszültség alá helyeznek!

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 9. - MIHÁLKOVICS SÉTÁNY

MIHÁLKOVICS sétány. Amikor a Magyar Állami Operaház ny. főtitkárától, Mihálkovics Tivadartól azt kérdeztem, hogy milyen érzés számára a családjáról elnevezett sétányon lakni, így válaszolt: Nagyon büszke vagyok erre.

Bővebben...
 

Online könyvtár

Kedves Olvasóink! A könyv kölcsönzési kéréseiket május hónapban továbbra is előzetes igény leadással, online formában várjuk!

Bővebben...
 

82. Mount Everest Túra

Sok szeretettel hívjuk a természet szerelmeseit, a 82. Alsóörs Mount Everest gyalogtúrára! A túra a Balaton-felvidék két legszebb kilátóját, a Somlyó-hegyit és a Cserehegyi kilátókat is érinti

Időpont: 2021. május 22. (szombat) 09:00-10.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Hajóállomás

Bővebben...
 

BALKOM hírek - Aprítógép igénylés

Tisztelt Ügyfeleink a BALKOM Kft. a zöldhulladék helyben történő visszaforgatása és hasznosítása érdekében kerti aprítógépeket biztosít lakosaink részére!

Bővebben...
 


Oldal: 3 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card