• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

UTCAMESÉK 6. – BARTÓK BÉLA

BARTÓK BÉLA utca. Úgy történt minden, mint ahogy az a mesékben szokott lenni: a törékeny, beteges kisfiú az idő múlásával óriássá változott. 

Bővebben...
 

Iskolai beiratkozás a 2021/2022.

Tájékoztató a 2021/2022. tanévre történő általános iskolai beíratás rendjéről.

Bővebben...
 

Kerékpárút építése - KÖZLEMÉNY

Kerékpárút építése Alsóörs és Felsőörs községek területén (TOP 3.1.1-16-VE1-2017-00020) KÖZLEMÉNY

Bővebben...
 

Óvodai beíratás 2021.

Tisztelt Szülők! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a 2021 /22-es nevelési évre történő ÓVODAI és BÖLCSÖDEI BEÍRATÁS időpontja és eljárásrendje a következők szerint valósul meg:

Bővebben...
 

Koszorú helyett - főhajtás 1848 hősei előtt

Koszorú helyett. Miként sok egyebet, a március 15-ei ünnepségek megtartását is felülírta ebben az évben a kialakult járványhelyzet.

Bővebben...
 

Nőkről, nem csak nőknek

Bár sorstársaihoz hasonlóan az alsóörsi könyvtár is arra kényszerült, hogy a kialakult járványhelyzetre való tekintettel zárja be kapuit, az írott szavak szerelmesei azért különféle megoldásokat keresve megtalálják a módját annak, hogy olvasnivalóhoz jussanak. 

Bővebben...
 

Telekom kézilabda edzőtáborok - 2021.

A Telekom Veszprém tanévzárás után rendezi meg tehetségkutató, kézilabda edzőtáborait. Részt vehetnek a már kézilabda múlttal rendelkezők, vagy azok is, akik most szeretnének megismerkedni ennek a gyönyörű játéknak az alapjaival.

Bővebben...
 

BALKOM 2021. évi hulladékgazdálkodás

Tisztelt Ügyfeleink! Jelen hírlevelünkben tájékoztatjuk Önt a 2021. évi aktuális információkról a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozóan.

Bővebben...
 

IFAA terem Országos Bajnokság 2021.

2021. 03. 21.-én rendezték meg az IFAA terem Országos Bajnokságot, ahol Ismét szép sikereket értek az Alsóörsi Íjász Szakosztály versenyzői!

Bővebben...
 

Utcamesék 5. - Sebők Soma

SEBŐK SOMA köz. Nem csak kortársak, jó ismerősök is voltak Endrődi Sándorral és dr. Mihálkovics Tivadarral. Hármójuk neve összeforr a Balaton üdülésre, sportra való felfedezésével, a villatelep kialakulásával.

Bővebben...
 

Online istentisztelet

Kedves Testvérek!  A Magyarországi Református Egyház Zsinati Elnökségének ajánlása alapján Egyházközségünk Elnöksége úgy döntött, hogy a járványügyi helyzet súlyosbodása miatt 2021. március 7-től újra online istentiszteletek megtartását vezetjük be.

Bővebben...
 

Rajzverseny gyermekeknek

Kedves Pedagógusok és gyerekek! Játékra szeretnénk hívni Benneteket! Bizonyára már mindenki értesült arról, hogy Alsóörs és Felsőörs között épül az új kerékpárút. Ennek örömére rajzversenyt hirdetünk.

HATÁRIDŐ: 2021. március 16.

Bővebben...
 


Oldal: 5 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card