• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Környezetvédelem a világpolitika tükrében - előadás

A Balatonalmádi Kertbarát Kör meghívja Önt, Dr. Domokos Endre előadására, "Környezetvédelem a világpolitika tükrében" című előadásra

Időpont:   2022. október 19. (szerda) 17.00 óra
Helyszín:  Balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ

Bővebben...
 

Ünnepélyes átadó

Ünnepélyes keretek között került sor, oktüber 8-án Magyarország első bringamozijának és településünk új közösségi terének átadására!

Bővebben...
 

ANYPE előadás Horvátországról

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt az ANYPE szervezésében megrendezésre kerülő előadásra, melyet Vajthó Zoltán, a Gyopár Utazási Iroda vezetője tart Horvátországról

Időpontok: 2022. október 19. (szerda) 16.00 óra 
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

 

Október a Látás Hónapja

LÁTÁS HÓNAPJÁRA, avagy pillantás lelkünk tükrébe. A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma 2005-ben október hónapot a Látás Hónapjává nyilvánította. 

 

Bővebben...
 

Rezsiválság helyi kezelése

"A megemelkedett villany- és gázárak nemcsak a lakosságot, hanem az önkormányzatokat is nagyban érintik" - Hebling Zsolt polgármester úr beszámolója a rezsiválság helyi kezeléséről

 

Bővebben...
 

Tájékoztató a REZSICSÖKKENTÉS hatósági bizonyítvány igényléséről

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket a földgáz felhasználási REZSICSÖKKENTÉS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ  szükséges Hatósági Bizonyítvány igényléséről!

Bővebben...
 

Közösségi tér átadó ünnepség

Szeretettel invitáljunk Önöket projektzáró rendezvényünkre. A rendezvény helyszíne a LEADER projekt segítségével megvalósult új közösségi helyszín. Bemutatjuk a projektet, valamint Magyarország első bringamoziját!

Időpont:  2022. október 8. (szombat) 15.00 óra
Helyszín:  Alsóörs, Vasút u. 3.

Bővebben...
 

Planetáriumi Csillag koncert

Különleges élményt ígér a Planetáriumi Csillag koncertünk, ahol Balázs Gergely hegedűművész elektro-akusztikus brácsa koncertjét hallhatja lélegzetelállító planetáriumi vetítéssel egybekötve.

Időpont: 2022. október 14. (péntek) 19:00 óra
Helyszín: AMFI - Alsóörs

Bővebben...
 

„BURSA HUNGARICA” 2023.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, kiírta a 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatot felsőoktatási hallgatók, ill. felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Pályázati határidő: 2022. november 03.

Bővebben...
 

Hét évszázad és egy fél

Alsóörs, ez a Somlyó-hegy lábához simuló kedvelt nyaralóhely egy 1272-ből származó írásos emlék tanúsága szerint ebben az évben ünnepeli fennállásának 750 éves évfordulóját.

Bővebben...
 

Gondolatok a ZENE VILÁGNAPJÁN

Néhány nappal ezelőtt, október elsején hajtott fejet a zene múzsája előtt a világ. A célkitűzés, hogy „Legyen a zene mindenkié!”, Kodály Zoltántól származik, a világnap ötlete és sikere a világhírű hegedűművész-karmester Yehudi Menuhin érdeme.

Bővebben...
 

Méltóságos ünnepünk

Alsóörs a természeti szépségekben gazdag,szemgyönyörködtető Balatoni Riviéra gyöngyszeme. Fénygazdag évszakok: tündöklő tavasz, nyár, színpompás ősz, csendbe hajló téli hóvilág.

Bővebben...
 


Oldal: 7 - Összesen: 22

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás