• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Őszi hacacáré Alsóörsön

Örülök, hogy újra együtt vagyunk. Köszönjük Magyarország, hogy összetartozásunkat ismét közösen, személyesen ünnepelhetjük meg – mondta Kontrát Károly parlamenti államtitkár, országgyűlési képviselőnk, aki a rendezvényt megnyitotta.

Bővebben...
 

Főépítészi fogadóóra

Kedves Érintettek! Alsóörs község főépítésze, Mártonffy Gábor minden hónap első szerdáján FOGADÓÓRÁT tart, melynek keretében konzultációs lehetőséget biztosít az Alsóörsi Községházán. 

Időpont: 2021. szeptember 1-től (szerda) 10-12 óráig
Helyszín: Alsóörsi Közös Önkormányzati Hivatal

Bővebben...
 

Alsóörsön jártak a jövő mesterei

Augusztus 25 -én Alsóörsön, az Eötvös Károly Művelődési Házban mutatkoztak be Bálint János Liszt-díjas fuvolaművész mesterkurzusának résztvevői, tanítványai.

Bővebben...
 

Zenés est a bor körül

Az estre a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület szervezésében került sor. Igaz, nem a csodálatos panorámás Törökház kertjében az estére érkező eső miatt, hanem a művelődési házban bevárva azokat is, akiket nem ért el a helyszínváltozás híre.

Bővebben...
 

Emlékművet avattunk, avagy Trianonról másképpen

Augusztus 19-én, Nemzeti Ünnepünk előestéjén, az erdélyi Málnás község ékes ajándékát, a Trianon emlékművet avatták fel a Községháza parkjában – megható megemlékezés keretében.

Bővebben...
 

Magyarország születésnapjára

Újra együtt augusztus 20-án. Isten éltesse Magyarországot, Isten éltesse mindazokat, akik felelősen tesznek érte! – mondta 2021. augusztus 20-ai ünnepi beszédében Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere.

Bővebben...
 

A Varázserdő élni kezd

Tavaly november elején sajtótájékoztatón mutatták meg és ismertették a Varázserdő-Varázserő Látogatóközpont projekt első ütemének elkészült elemeit, az épületet, az amfiteátrumra emlékeztető lépcsős nézőteret, a bejárati részt. 

Bővebben...
 

XIII. Zorall Tábor Fesztivál 2021.

XIII. ZORALL TÁBOR FESZTIVÁL 2021. Sör, Sport, Szerelem és Rock’n’Roll, fesztivál és nyaralás 4 napban...

Időpont: 2021. augusztus 25- 29.
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 

Értesítés Képviselő-testületi ülésről 0830.

ÉRTESÍTÉS Értesítem a Tisztelt lakosságot, hogy a Képviselő-testület rendkívüli ülését összehívom a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe.

Időpont: 2021. augusztus 30. (hétfő) 7:30

Bővebben...
 

Alsóörsi Színes Csokor – Falunk Napja 2021.

Szeretettel hívjuk és várjuk az „Őszikék” - Alsóörsi Színes Csokor – Falunk Napja rendezvényünkre, sztárvendég: Vincze Lilla és kamarazenekara

Időpont: 2021. szeptember 4-5. (szombat-vasárnap)
Helyszín: Sportcsarnok előtti terület

Bővebben...
 

Nyárbúcsúztató 2021.

Ebben az évben augusztus 18 és 22 között került sor a szokásos alsóörsi Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Napok megrendezésére. Az esemény megnevezésben a korábbiakhoz viszonyítva van némi eltérés, a lényeg azonban a régi maradt.

Bővebben...
 

Az énekes és a borász

Sok szeretettel várjuk "Az énekes és a borász" rendezvényünkre. Zenés est a bor körül, a panorámás műemlék épület kertjében a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület szervezésében

Időpont: 2021. augusztus 26. (csütörtök) 20.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 


Oldal: 7 - Összesen: 19

Praktikumtár

Magyar falu Program

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson