• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Online istentisztelet

Kedves Testvérek!  A Magyarországi Református Egyház Zsinati Elnökségének ajánlása alapján Egyházközségünk Elnöksége úgy döntött, hogy a járványügyi helyzet súlyosbodása miatt 2021. március 7-től újra online istentiszteletek megtartását vezetjük be.

Bővebben...
 

Telekom kézilabda edzőtáborok - 2021.

A Telekom Veszprém tanévzárás után rendezi meg tehetségkutató, kézilabda edzőtáborait. Részt vehetnek a már kézilabda múlttal rendelkezők, vagy azok is, akik most szeretnének megismerkedni ennek a gyönyörű játéknak az alapjaival.

Bővebben...
 

1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján

Településünkön régi szép hagyomány, hogy az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján megemlékezünk történelmünket, sorsunkat meghatározó eseményeiről, hőseiről!

Bővebben...
 

May János utcai kerékpársáv

Tisztelt Alsóörsiek! A MAY JÁNOS utcai  NYITOTT KERÉKPÁRSÁVVAL kapcsolatban az alábbi tájékoztatást nyújtjuk:

Bővebben...
 

Védőoltási kisokos

Tisztelt Lakosaink! A koronavírussal kapcsolatos naprakész adatoktól, védekezés elleni hatósági intézkedésekről, valamint védőoltásal kapcsolatos legfontosabb információkról is tájékozódhatnak

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 3. - FÁBIÁN JÓZSEF

A Fábián József utca a legfiatalabb utcáink egyike, holott a Merse-park alatt gombamódra épülő házak közt ívelő utcácska névadóját az első tudós értelmiségiként tartja számon a kései emlékezet.

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 2. – HALÁSZ UTCA

Bár a sorozat bevezetőjében erre nem történt utalás, az alsóörsi utcanevek nem csak híres emberek emlékét őrzik. A most következő írásban szereplők többségéről semmit nem tudunk. 

Bővebben...
 

Nemzetközi nőnap

Nőnap 2021. Szeretettel a Nőknek a közös összejövetel helyett, Vöröskereszt Helyi Szervezete és Hebling Zsolt polgármester

 

 

Bővebben...
 

BALKOM tájékoztató 03.08

Tisztel Ügyfeleink! A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása és a járvánnyal összefüggő kockázatok csökkentése érdekében személyes ügyfélszolgálatunk működtetését 2021. március 8-tól visszavonásig szüneteltetjük.

Bővebben...
 

Utcamesék 4. - IKLÓDY-SZABÓ JÁNOS

Most, amikor Veszprém és a Balaton - régió az Európa Kulturális Fővárosa 2023 elnevezésű eseménysorozat megrendezésének küszöbén áll, jóleső érzés arra gondolni, hogy a múlt században Alsóörsön élt egy olyan nagyformátumú politikus, aki e rangos esemény előhírnökének tekintendő.

Bővebben...
 

Rejtélyes farongálás miatt nyomoz a rendőrség

Kedves Alsóörsiek! Településünk keleti külterületi, erdő alatti gyönyörű részén, a Kakukk, a Sas és az Aranybánya utcában is, ill. azok környékén, ismeretlen személy több köz- és magánterületi idős fát bejelölt, megrongált! 

 

Bővebben...
 

Adózással kapcsolatos változások 2021-től

Tisztelt Adózók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. január 01. napjától hatályba lépett az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvény, mely az önkormányzati adóztatás területét érintő szabályozásokat is tartalmaz.

Bővebben...
 


Oldal: 7 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson