• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Kós Károly nyomában

Lovassy Klára előadása Kós Károly életéről, az Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesületben

Bővebben...
 

Magyar Turisztikai Ügynökség tájékoztatója

A Magyar Turisztikai Ügynökség általi tájékoztatás szerint 2021. november 1-jétől megkezdődik a hazai vendéglátó üzletek NTAK-regisztrációja. 2022. július 1-től pedig a kötelező adatszolgáltatás!

Bővebben...
 

Újra indul a Koronavírus Info

Tisztelt Lakosaink! Tájékoztatjuk Önöket. hogy ismét elindítjuk a tájékoztatást az alsóörsi aktuális koronavírus adatokról. Legfrissebb hírek szerint Óvodánkban 4 kolléga tesztje is pozitív lett

Bővebben...
 

Fináczy "Marci" emlékére

Fináczy "Marci" László (1940-2021). Marci emléke, elszántsága és a vitorlázással kötött egész életre szóló házassága előtt - talán rendhagyó módon - két, nemrégiben született írással szeretnénk tisztelegni

Bővebben...
 

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR 2021.

Hulladékszállítási Mini Praktikumtár 2021. Kedves Alsóörsiek! Ezúton tájékoztatjuk Önöket az őszi ZÖLD HULLADÉK gyűjtési időpontokról.

Bővebben...
 

Alapítványi pályázati felhívások 2021 II .

Pályázati Felhívások. Az Alsóörsi Vállalkozásfejlesztési és Hagyományőrző  Közalapítvány, valamint az „Alsóörsért” Közalapítvány is pályázatot hirdet alsóörsi lakosok, bejelentett alsóörsi vállalkozások részére.  

Leadási határidők: 2021. november 14. 
Elbírálási határidő: 2021. december 14.

Bővebben...
 

Halloween Alsóörsön két felvonásban

Néhány éve községünkben is kibővült a hagyományokról, szokásokról való megemlékezések sora egy számunka új és szokatlan epizóddal, a Halloween megünneplésével. A rendezvény, mint minden alkalommal, az idén is sikert aratott.

Bővebben...
 

Alsóörsi Advent 2021,

Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja Önt és kedves családját november 28-i adventi programjaira! A részletes programokat az alábbi plakáton találják. 

Időpontok: 2021. november 28. (vasárnap) 14.30-tól
Helyszín: Művelődési Ház előtt

Bővebben...
 

Karácsonyfa díszítés 2021.

Idén is várjuk azokat az alkotó közösségeket, civil szervezeteket, akik szívesen varázsolnának fenyőfából igazi karácsonyfát!

Időpont: 2021. november 28. (vasárnap) 14.00 óra 
Helyszín: Művelődési ház melletti átrium
Bővebben...
 

Településfásítási Program

"Településfásítási Program" keretében 30 db földlabdás platánfát kaptunkTájékoztatjuk Önöket, hogy a FAÜLTETÉS, az alábbi időpontban lesz megtartva

Ültetés időpontja: 2021. november 11. (csütörtök) 16.00 óra
Találkozás: Málnás utcai játszótér

Bővebben...
 

Coop abc tájékoztató

Tájékoztatjuk tisztelt Vásárlóinkat, hogy az épület felújítási munkái alatt boltunk 2021. november 4-től, a sportcsarnok felöli oldalon lévő átmeneti bejáraton keresztül
közelíthető meg.

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 19. - Mikszáth Kálmán utca

Mozaikok a nagy palóc életéből. Az utókor egyik örök becsű íróját tiszteli benne, népszerű regényeit filmen is élvezhetjük, történetei, alakjai, szellemessége, nyelvének gazdagsága ma is élő, lenyűgöző olvasmányunk lehet.

Bővebben...
 


Oldal: 2 - Összesen: 19

Praktikumtár

Magyar falu Program

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson