• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Illegális hulladéklerakók elleni akció

Alsóörsön és térségében is nagy problémát jelentenek az illegális szemetelők! Az idén két alkalommal is ereményes akciót hajtottunk végre az illegális hulladéklerakás visszaszorítása érdekében.

Bővebben...
 

AEGIS Egyesület

2020. december 3-án Alsóörsön járt az AEGIS elnöksége. Felajánlottuk támogatásunkat a helyi közösség számára, mind a koronavírus-járvány alatt nehéz helyzetbe került lakosok megsegítésének, mind a karácsonyi készülődés tekintetében.

Bővebben...
 

Advent 4. vasárnapján

Advent negyedik vasárnapján meggyújtottuk a negyedik, a szeretet gyertyáját is. Immáron teljes fényben áll az adventi koszorú, kifejezve egy érzést, melyben: a hit, remény, öröm, szeretet teljessége válik eggyé. ONLINE közvetítés

ADVENTÜNK 2020-BAN

Bővebben...
 

Tájékoztató a szén-monoxid érzékelőkről

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint frissült az elfogadott szén-monoxid-érzékelők listája, melyről az alábbi cikkben részletesen tájékozódhatnak

Bővebben...
 

Nagyvadak hajtása 2020.december

December 7-én sikeresen zárult a nagyvadak hajtása a Málnás utca feletti és kövestetői részen. 

Bővebben...
 

Kreatív Karácsonyfa-díszítő pályázat

Karácsonyfa-díszítő pályázat kicsit másképp. Az év végéhez közeledve a vírushelyzet, és a vonatkozó szabályok miatt több, hagyományos év végi rendezvényt sem tudunk megtartani településünkön. 

Határidő: 2020. december 14.

Bővebben...
 

Mikulás csomagok a legkisebbeknek

Értesítjük a Tisztelt szülőket, Önkormányzatunk idén is szeretne mikulás csomaggal kedveskedni  a településen állandó lakcímmel rendelkező, a helyi óvodába, bölcsődébe nem járó, 0-3 éves korú gyerekeknek

Időpont: 2020. december 1-18. (hétköznapokon) 8.00-15.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház 

Bővebben...
 

Országos női teqball bajnokság

Az alsóörsi Nagy Boglárka, az Infinity Teqball Balatonfüred versenyzője bronzérmet szerzett az országos női teqball bajnokság záró fordulóján! 

Bővebben...
 

Alsóörsi társelnök a Balatoni Szövetség élén

Ismét alsóörsi vezető a Balatoni Szövetség élén. 2020. szeptemberében új társelnököt választott a Balatoni Szövetség

Bővebben...
 

Veszélyhelyzet alatti döntések

Tisztelt Alsóörsiek!  Tájékoztatom Önöket, hogy a veszélyhelyzet alatt meghozott, illetve meghozandó polgármesteri döntések mindegyikét egyeztetem a képviselő-testület tagjaival. 

Bővebben...
 

Adventi II. Online gyertyagyújtás

Advent 2. vasárnapja van. Ma az adventi koszorún a reményt szimbolizáló gyertyát is meggyújtjuk, aminek ezekben a nehéz időkben különösen fontos üzenete van. Kövessék ONLINE Önök is

Bővebben...
 

Idősek Karácsonya

Kedves Idős Alsóörsi Lakosaink! Hosszú évekre visszatekintő szép hagyomány, hogy közös karácsonyi műsorral, vacsorával és csomaggal kedveskedik önkormányzatunk az öregségi nyugdíjkorhatárt elért állandó lakosainknak. 

Bővebben...
 


Oldal: 2 - Összesen: 14

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card