• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

IFAA terem Országos Bajnokság 2021.

2021. 03. 21.-én rendezték meg az IFAA terem Országos Bajnokságot, ahol Ismét szép sikereket értek az Alsóörsi Íjász Szakosztály versenyzői!

Bővebben...
 

Koszorú helyett - főhajtás 1848 hősei előtt

Koszorú helyett. Miként sok egyebet, a március 15-ei ünnepségek megtartását is felülírta ebben az évben a kialakult járványhelyzet.

Bővebben...
 

Utcamesék 5. - Sebők Soma

SEBŐK SOMA köz. Nem csak kortársak, jó ismerősök is voltak Endrődi Sándorral és dr. Mihálkovics Tivadarral. Hármójuk neve összeforr a Balaton üdülésre, sportra való felfedezésével, a villatelep kialakulásával.

Bővebben...
 

Online istentisztelet

Kedves Testvérek!  A Magyarországi Református Egyház Zsinati Elnökségének ajánlása alapján Egyházközségünk Elnöksége úgy döntött, hogy a járványügyi helyzet súlyosbodása miatt 2021. március 7-től újra online istentiszteletek megtartását vezetjük be.

Bővebben...
 

Rajzverseny gyermekeknek

Kedves Pedagógusok és gyerekek! Játékra szeretnénk hívni Benneteket! Bizonyára már mindenki értesült arról, hogy Alsóörs és Felsőörs között épül az új kerékpárút. Ennek örömére rajzversenyt hirdetünk.

HATÁRIDŐ: 2021. március 16.

Bővebben...
 

Nemzetközi nőnap

Nőnap 2021. Szeretettel a Nőknek a közös összejövetel helyett, Vöröskereszt Helyi Szervezete és Hebling Zsolt polgármester

 

 

Bővebben...
 

BALKOM tájékoztató 03.08

Tisztel Ügyfeleink! A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása és a járvánnyal összefüggő kockázatok csökkentése érdekében személyes ügyfélszolgálatunk működtetését 2021. március 8-tól visszavonásig szüneteltetjük.

Bővebben...
 

Nőkről, nem csak nőknek

Bár sorstársaihoz hasonlóan az alsóörsi könyvtár is arra kényszerült, hogy a kialakult járványhelyzetre való tekintettel zárja be kapuit, az írott szavak szerelmesei azért különféle megoldásokat keresve megtalálják a módját annak, hogy olvasnivalóhoz jussanak. 

Bővebben...
 

Telekom kézilabda edzőtáborok - 2021.

A Telekom Veszprém tanévzárás után rendezi meg tehetségkutató, kézilabda edzőtáborait. Részt vehetnek a már kézilabda múlttal rendelkezők, vagy azok is, akik most szeretnének megismerkedni ennek a gyönyörű játéknak az alapjaival.

Bővebben...
 

1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján

Településünkön régi szép hagyomány, hogy az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján megemlékezünk történelmünket, sorsunkat meghatározó eseményeiről, hőseiről!

Bővebben...
 

May János utcai kerékpársáv

Tisztelt Alsóörsiek! A MAY JÁNOS utcai  NYITOTT KERÉKPÁRSÁVVAL kapcsolatban az alábbi tájékoztatást nyújtjuk:

Bővebben...
 

Védőoltási kisokos

Tisztelt Lakosaink! A koronavírussal kapcsolatos naprakész adatoktól, védekezés elleni hatósági intézkedésekről, valamint védőoltásal kapcsolatos legfontosabb információkról is tájékozódhatnak

Bővebben...
 


Oldal: 2 - Összesen: 14

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card