• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Harka legendája és más aktualitások

Harka, a szépséges lány neve híres gyógyfürdőnket, Harkányt juttatja eszünkbe, ami korántsem véletlen. Ősi legendája az alsóörsi nyár kulturális programjának részeként sajátságos módon kelt új életre néhány nappal ezelőtt a Sirály-park színpadán.

Bővebben...
 

A Dvorák – Patka Színház előadásáról

Július 3-án, szombaton pantomim előadás színhelye volt az alsóörsi strand. Az érdeklődők Dvorák Gábor és Patka Heléna előadásában a Tótágas történetek című produkciót láthatták.

Bővebben...
 

Az alsóörsi sörnapokról

Hetedik alkalommal rendezték meg az idén az alsóörsi július jellegzetes eseményét, a sörnapokat. Az ünnepre július 6 és 11 között került sor a Sirály-parkban, ahol jelenlévők a labdarúgó EB fináléját is nyomon követhették.

Bővebben...
 

Mici néni két élete - Pannon Várszínház előadásában

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Pannon Várszínház előadásában bemutatásra kerülő, Mici néni két élete című, zenés vígjátékra

Időpont: 2021. július 27. (kedd) 20.00 óra
Helyszín: Alsóörs Strandszínház

Bővebben...
 

Szezonnyitó a Sirály parkban

A Mardi Gras Jazz Band fellépésével köszöntötte Alsóörs június 26-án, szombaton az új évad kezdetét a szokott helyen, a Balaton parton.

Bővebben...
 

Utcamesék 12.

SZŐLŐSOR ÉS ÓBOR UTCA, EZERJÓ-, MUSKOTÁLY-, RIZLING- ÉS OTELLÓ- KÖZJó a sör, mégis a bor az anyja! – így szól egyik közmondásunk. 

Bővebben...
 

Tekerj velünk Te is!

Tekerj velünk Alsóörs! Várunk minden kedves érdeklődőt és mozogni vágyót!

Bővebben...
 

Értesítés Képviselő-testületi ülésről 07.13

Értesítem a Tisztelt lakosságot, hogy a Képviselő-testület ülését összehívom a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe.

Időpont: 2021. július 13. (kedd) 07:30

Bővebben...
 

III. Gránátalma díját vehette át Szuperné Bohus Judit

Szívből és büszkén gratulálunk Szuperné Bohus Juditnak, az Alsóörsi Csipkeműhely alapító vezetőjének, aki átvehette harmadik GRÁNÁTALMA díját, a népművészeti szakmai magas elismerését!

Bővebben...
 

IFA kötelezettség 2021.07.01-től

Tisztelt Adózók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 319/2021. (VI. 9.) Korm. rendelet értelmében, 2021. július 1-től ismét idegenforgalmi adó-fizetési kötelezettség terheli tisztelt vendégeinket!

Bővebben...
 

Berkes Péter atya 10 éves jubileumára

Napra pontosan tíz esztendővel ezelőtt, 2011. június 19-én tartotta első szentmiséjét Veszprémben, a két nappal korábban pappá szentelt Berkes Péter.

Bővebben...
 

Intézményvezetői állás pályázat

Az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont pályázatot hirdet INTÉZMÉNYVEZETŐI ÁLLÁS betöltésére.

Pályázati határidő: 2021. július 30. (péntek)

Bővebben...
 


Oldal: 6 - Összesen: 18

Praktikumtár

Magyar falu Program

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson