• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

UTCAMESÉK -új cikksorozat

UTCAMESÉK. Néhány nap múlva új helytörténeti cikksorozat veszi kezdetét Alsóörs honlapján Kovács Piroska és Novák Edit jóvoltából.

Bővebben...
 

Veszprém Megyei Kormányhivatal KÖZLEMÉNYE

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Osztálya az Országos Vízügyi Főigazgatóság megbízásából a közmeghallgatásokat tart Siófokon, Szigligeten, ill. Balatonfüreden. 

Bővebben...
 

Új rendőrkapitány Balatonfüreden

Januártól új rendőrkapitánya van Balatonfürednek Vancsura Miklós személyében. Az öt éves megbízatást kapó új kapitány Regdon Lászlót váltja a poszton, aki Pápa rendőrségét vezeti majd.

Bővebben...
 

Advent 4. vasárnapján

Advent negyedik vasárnapján meggyújtottuk a negyedik, a szeretet gyertyáját is. Immáron teljes fényben áll az adventi koszorú, kifejezve egy érzést, melyben: a hit, remény, öröm, szeretet teljessége válik eggyé. ONLINE közvetítés

ADVENTÜNK 2020-BAN

Bővebben...
 

Tájékoztató a szén-monoxid érzékelőkről

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint frissült az elfogadott szén-monoxid-érzékelők listája, melyről az alábbi cikkben részletesen tájékozódhatnak

Bővebben...
 

Veszélyhelyzet alatti döntések

Tisztelt Alsóörsiek!  Tájékoztatom Önöket, hogy a veszélyhelyzet alatt meghozott, illetve meghozandó polgármesteri döntések mindegyikét egyeztetem a képviselő-testület tagjaival. 

Bővebben...
 

Adventi II. Online gyertyagyújtás

Advent 2. vasárnapja van. Ma az adventi koszorún a reményt szimbolizáló gyertyát is meggyújtjuk, aminek ezekben a nehéz időkben különösen fontos üzenete van. Kövessék ONLINE Önök is

Bővebben...
 

AEGIS Egyesület

2020. december 3-án Alsóörsön járt az AEGIS elnöksége. Felajánlottuk támogatásunkat a helyi közösség számára, mind a koronavírus-járvány alatt nehéz helyzetbe került lakosok megsegítésének, mind a karácsonyi készülődés tekintetében.

Bővebben...
 

Országos női teqball bajnokság

Az alsóörsi Nagy Boglárka, az Infinity Teqball Balatonfüred versenyzője bronzérmet szerzett az országos női teqball bajnokság záró fordulóján! 

Bővebben...
 

Alsóörsi társelnök a Balatoni Szövetség élén

Ismét alsóörsi vezető a Balatoni Szövetség élén. 2020. szeptemberében új társelnököt választott a Balatoni Szövetség

Bővebben...
 

Kreatív Karácsonyfa-díszítő pályázat

Karácsonyfa-díszítő pályázat kicsit másképp. Az év végéhez közeledve a vírushelyzet, és a vonatkozó szabályok miatt több, hagyományos év végi rendezvényt sem tudunk megtartani településünkön. 

Határidő: 2020. december 14.

Bővebben...
 

Mikulás csomagok a legkisebbeknek

Értesítjük a Tisztelt szülőket, Önkormányzatunk idén is szeretne mikulás csomaggal kedveskedni  a településen állandó lakcímmel rendelkező, a helyi óvodába, bölcsődébe nem járó, 0-3 éves korú gyerekeknek

Időpont: 2020. december 1-18. (hétköznapokon) 8.00-15.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház 

Bővebben...
 


Oldal: 4 - Összesen: 14

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card