• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Szemétszüret a tiszta, rendezett Alsóörsért

Minden lehetőséget kihasználunk arra, hogy lakóhelyünk szép, vonzó és rendezett legyen, hiszen ezért tenni kell. Ez a fő üzenete az Alsóörsön ma már hagyományosnak tekinthető szemétszedési akciónak

Bővebben...
 

Strand szezonbérlet árusítás 2021.

Értesítjük Alsóörs község lakosságát és az ingatlantulajdonosokat, hogy a 2021. évi strandbérletek árusítását megkezdjük.

Időpontok: 2021. május 15.(szombat) 9.00 órától

Bővebben...
 

Hősök vasárnapja 2021.

Május utolsó vasárnapja a HŐSÖK VASÁRNAPJA, ekkor azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezünk, akik az első és második világháború alatt életüket áldozták Magyarországért!

 

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 1O. – EGRESSY BÉNI

EGRESSY BÉNI utca. Neve hallatán első gondolatunk egy fennkölt költemény megzenésített változata, jeles alkalmakkor nemzeti imádságunkkal együtt szoktunk énekelni. Vörösmarty Szózat című költeményét Egressy Béni zenésítette meg.

Bővebben...
 

NEMZETI INFRASTRUKTÚRA ZRT. Felhívása:

A Szabadbattyán-Balatonfüred vasúti vonalszakasz villamosítása során 55 km hosszúságban épül ki a felsővezetéki rendszer, amelyet 2021.05.25-én (kedd) 8.00 órától 25 000 volttal feszültség alá helyeznek!

Bővebben...
 

UTCAMESÉK 9. - MIHÁLKOVICS SÉTÁNY

MIHÁLKOVICS sétány. Amikor a Magyar Állami Operaház ny. főtitkárától, Mihálkovics Tivadartól azt kérdeztem, hogy milyen érzés számára a családjáról elnevezett sétányon lakni, így válaszolt: Nagyon büszke vagyok erre.

Bővebben...
 

"Felelős állattartás elősegítése" - pályázati felhívás

Lakossági felhívás és igényfelmérés! A "Felelős állattartás elősegítése" érdekében lehetőség nyílik a nem kívánt állatszaporulat szabályozására, veszettségi elleni védőoltás beadására, ill. mikrochippel történő megjelölésére

Pályazati határidő: 2021. május 20.

Bővebben...
 

Hulladékszállítási ZÖLD AKCIÓ

Hulladékszállítási MINI PRAKTIKUM TÁR, tájékoztatás a beleterületi zöldhulladék szállításról

Időpont: 2021. június 10. (csütörtök) - BELTERÜLET

Bővebben...
 

82. Mount Everest gyalogtúra beszámoló

Szombaton került sor a 82. Mount Everest túrára, melyre a Zöld Bakancs Túraklub szervezésében valósult meg. Képes beszámolónk, Nagy Veronika és Zórád Ferenc fotóival:

Bővebben...
 

Közéleti aktualitások

Alsóörsi közéleti aktualitások. Beszámoló a veszélyhelyzet alatti önkormányzati működésről, az aktuális teendőkről, ill. a meghozott testületi döntésekről.

Bővebben...
 

2021-ben 10 hónapos rendőrképzések indulnak

Rendőrjárőr képzésekre várja a jelentkezőket a Veszprémi Rendőr-főkapitányság! 10 hónapos szakképzéseket indítanak szeptembertől, melyen rendőrjárőr-képesítést szerezhetnek a végzősök.

Képzések kezdete: 2021. szeptember

Bővebben...
 

82. Mount Everest Túra

Sok szeretettel hívjuk a természet szerelmeseit, a 82. Alsóörs Mount Everest gyalogtúrára! A túra a Balaton-felvidék két legszebb kilátóját, a Somlyó-hegyit és a Cserehegyi kilátókat is érinti

Időpont: 2021. május 22. (szombat) 09:00-10.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Hajóállomás

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 18

Praktikumtár

Magyar falu Program

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson