• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Adventi fénymuzsika

Kedves érdeklődők, a karácsonyi ünnepkör fényét emelve, a veszélyhelyzeti szabályok betartása mellett, egy különleges programot ajánlunk figyelmükbe: Adventi fénymuzsika a kilátóból

Időpont: 2020.december 6. (vasárnap) 17.00 óra
Helyszín: Alsóörs területe

Bővebben...
 

ADVENT I. 2020.

A rendkívüli veszélyhelyzet ellenére, a szép hagyományt, az adventi koszorú készítését, valamint a gyertyák ünnepélyes meggyújtását településünk idén is, bár rendhagyó módon, ONLINE tartja meg

Bővebben...
 

Síremlékavatás az alsóörsi temetőben

Öten a 73 millióból. Oly sok év után, 2020. november 17 óta megszentelt földben alussza tovább örök álmát Alsóörs temetőjében a 2. világháború öt katonai áldozata. 

Bővebben...
 

Félidejéhez érkezett a Varázserdő projekt

Alsóörsi varázslat, avagy épül a turisztikai látogatóközpont. A Varázserő-Varázserdő projekt első ütemének lezárásaként, november 6-án, délben sajtótájékoztatót tartottak.

Bővebben...
 

Szellemes délután volt

Az évek óta népszerű tökfaragásos, szellemes délutánt idén nem lehetett megrendezni az ismert okok miatt, de nem maradtak program nélkül a gyerekek és a túrázni vágyók sem. 

Bővebben...
 

Üzemanyagtöltő állomás - KÖZLEMÉNY

Tisztelt Ingatlantulajdonosaink! Annak ellenére, hogy előző képviselő-testületi ülésünkön megadtuk a választ a 71. sz. főút mellé, a Mobil Petrol Csoport által tervezett üzemanyagtöltő állomással kapcsolatban,

Bővebben...
 

„BURSA HUNGARICA” 2021.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, kiírta a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatot felsőoktatási hallgatók, ill. felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Pályázati határidő: 2020. november 05.

Bővebben...
 

A magyar nyelv születésnapjára

Gondolatok a magyar nyelv születésnapján. Az 1844. évi II. törvénycikk elfogadása lehetővé tette, hogy a latin, majd a német után a magyar legyen hazánk hivatalos államnyelve.

Bővebben...
 

Tisztelet katonáinknak

Kedves Alsóörsiek! Mindenszentek napjához kapcsolódóan egy igaz történetről szeretném tájékoztatni Önöket, amely nemes és hazafias cselekedetről, a tiszteletről, elődeink megbecsüléséről szól.

Bővebben...
 

Mindenszentek 2020.

,,HOL SÍRJAIK DOMBORULNAK’’ - gondolatok Alsóörs temetőjében

Bővebben...
 

Az önkormányzatiság 30 éves jubileumára

Visszatekintés az önkormányzatiság 30 éves jubileumánEngedjenek meg egy rövid visszatekintést ennek kapcsán.

Bővebben...
 

Szellemes délután

Minden szervező nevében szeretettel hívjuk Önöket kézműves foglalkozással, kincskereséssel és túrákkal fűszerezett Szellemes délutánunkra.

Időpont:  2020. október 31. (szombat) 15.00 óra
Helyszín: a Northside Hotel kerthelyisége

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card