• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

77. Mount Everest túra beszámoló

A vészhelyzet enyhülését követő első, Zöld bakancs egyesület égisze alatt lebonyolított 77. Mount Everest túra sok érdeklődöt vonzott. Rövid képes beszámoló.

Bővebben...
 

Emlékezzünk együtt: Trianon100 Alsóörs

Istentisztelet keretében, a TRIANONI békediktátum 100. évfordulójára emlékezik Alsóörs, ahol online bekapcsoljuk testvértelepüléseinket és testvérgyülekezetünket.

Időpont: 2020. június 04. (csütörtök) 18.00 óra
Helyszín: Református templom

Bővebben...
 

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR - Belterület

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MINI PRAKTIKUMTÁR - BELTERÜLETEN. 2020. május. Rövden összegyűjtöttük a belterületi hulladékszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

Bővebben...
 

Mount Everest Túrasorozat

Sok szeretettel várjuk a természet szerelmeseit, a 77. Mount Everest Túrára! A nem túl nehéz gyalogtúra, a Balaton-felvidék két legszebb kilátóját érinti, csodálatos Balaton panorámát kínálva!

Időpont: 2020. május 30. (szombat) 09:00
Helyszín: Alsóörs, Móló

Bővebben...
 

Alapítványi pályázati felhívások 2020 I .

Pályázati Felhívások. Az Alsóörsi Vállalkozásfejlesztési és Hagyományőrző  Közalapítvány, valamint az „Alsóörsért” Közalapítvány is pályázatot hirdet alsóörsi lakosok, bejelentett alsóörsi vállalkozások részére.  

A pályázati anyagok leadási határideje: 2020. május 31. (vasárnap)

Bővebben...
 

Anyák napi köszöntő

A kialakult helyzet ellenére az Alsóörsi Napraforgó Óvoda és Bölcsőde nevelőtestülete az édesapákat és a gyermekeket bevonva, meglepetéssel készült az édesanyák köszöntésére.

Bővebben...
 

Óvodai beiratás

Tisztelt Szülők! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a 2020 /21-es nevelési évre történő ÓVODAI BEIRATKOZÁS időpontja és eljárásrendje a következők szerint valósul meg a rendkívüli helyzetre való tekintettel:

Bővebben...
 

Vasútfejlesztés 2020.

MÁV-START Zrt. tájékoztatója a Szabadbattyán-Balatonfüred vasúti vonalszakasz villamos üzem kiépítéséről, az állomások akadálymentesítéséről. E szerint a vasútfejlesztés menetrend szerint halad, ősztől megkezdődik az alsóörsi peron építése is.

Bővebben...
 

Hatósági Bizonyítvány eljárás - tájékoztató

TÁJÉKOZTATÁS A HATÓSÁGI BIZONYÍTVÁNY ELJÁRÁSRÓL. 2020. március 18-tól kezdődően, az ingatlan-nyilvántartásban történő átvezetés céljából, a rendeltetést igazoló, illetve a rendeltetés megváltozásáról szóló hatósági bizonyítványt –kérelemre– a Polgármester állítja ki.

Bővebben...
 

Szálláshely-szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatos teendők

Tisztelt Szálláshely-szolgáltató! A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 2019. június 28. napjától több pontban megváltozott.

Bővebben...
 

Tájékoztatás „Helyi termelő kereső” felületről

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Hirdetési felülettel segíti a helyi termelőket az Agrárminisztérium és a Nébih. Célja: a nehéz helyzetbe került magyar termelők segítése

Bővebben...
 

Új gépjármű az ebédszállításhoz

Önkormányzatunk a kialakult helyzetre felkészülve, új gépjárművet szerezett be, amelynek segítségével idős rászoruló lakosaink részére biztosítjuk az ebédszállítást. 

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card